Art postal (Mail art)

Estàndard

El segon any del nostre projecte, inclou l’intercanvi d’activitats que promoguin la comunicació entre els estudiants de les presons dels països participants.

Una de les opcions és la comunicació per correu; és per això que Espanya va proposar el projecte de Mail Art al meeting d’Itàlia, amb els següents objectius:

  • Enfortir la comunicació entre els estudiants dels diferents països.
  • Motivar els estudiants per participar en el projecte.
  • Millorar les competències artístiques dels nostres estudiants.
  • Donar suport a l’intercanvi entre les diferents cultures.

art postal 017
L’art postal és un moviment artístic popular centrat en enviar obres de petit format mitjançant el correu postal. Es va iniciar als 50’s-60’s com a part del moviment artístic Fluxus (art anticomercial) i des d’alehsores s’ha convertit en un moviment global.

Per part de la biblioteca del nostre centre, ja es té una experiència prèvia en la creació d’Art postal, ja que l’any 2013 es va fer un taller amb els usuaris del Programa Intensiu de Drogodependències (PID) i es van enviar les postals a una mostra que organitzava la International Union of Mail Artists (IUOMA). Aquí es poden veure les postals enviades.

En aquesta activitat hi participaran tots els països elaborant en els seus centres les obres i enviant-les a la resta. Finalment, durant el meeting de Polònia, es farà una exposició amb totes les produccions.

Una resposta »

  1. Retroenllaç: Totes les activitats d’intercanvi que s’han fet des de la nostra escola | Second Chance

Deixa un comentari