“Siena i Barcelona comparteixen festes”

Estàndard

A partir d’una de les noves propostes escollides en el nostre projecte Grundtvig que es basava en realitzar activitats en les quals els alumnes haguessin de decidir què volen fer, quin material necessiten… les mestres del 1er nivell de Formació Instrumental vam proposar a la mestra d’Itàlia la possibilitat de treballar juntament un tema i establir un intercanvi de les nostres tasques finals.

Dins del mòdul “Festes i tradicions” i aprofitant que tenim alumnes de moltes nacionalitats, cadascun d’ells va parlar de diferents festes i tradicions típiques del seu país o que coneixien.

Aquesta informació la vam compartir entre tots i, posteriorment, cada alumne va triar una festa i la va explicar en una graella.

La culminació d’aquesta tasca ha estat un intercanvi oral d’aquesta informació entre els nostres alumnes a classe, un intercanvi de les festes treballades entre els dos països i una exposició de totes les festes al passadís de la nostra escola, per poder-les compartir amb tots els nostres alumnes.

Aquí us deixem les dues presentacions i una petita mostra fotogràfica de l’exposició.

Esperem que us agradi.

Les nostres festes.

Les festes des d’Itàlia.

La nostra exposició.

Deixa un comentari