Cinquè meeting a Barcelona!

Estàndard

Del 23 al 27 març vam tenir el cinquè meeting del projecte a Barcelona.
En aquest meeting, cada país va presentar els resultats de les noves propostes de canvi implementades. L’avaluació d’aquests resultats va ser molt positiva, tots els països van ser capaços d’obtenir excel·lents millores. Pel que fa a les activitats d’intercanvi, es va realitzar un gran intercanvi de postals i regals elaborats pels interns de tots els països al teatre del Centre.

Barcelona 2

 

Spain Visits C.P. Lledoners

També vam tenir l’oportunitat de visitar el nostre Centre i la presó de Lledoners. Va ser molt interessant veure els diferents departaments d’aquestes presons i, sobretot, les seves escoles- CFA Jacint Verdaguer i CFA Carme Karr. Vam tenir l’oportunitat de parlar amb els directors de les dues presons i conèixer el principals trets dels sistema penitenciari a Catalunya; vam poder parlar amb els mestres i alumnes d’ambdues escoles i conèixer, de primera mà, el seu funcionament.

 

 

Spain Second mail art exchange 1

 

Al teatre del nostre Centre es va dur a terme una transmissió en viu de ràdio amb la participació d’un representant de cada país i un grup d’alumnes de diferents cursos amb la finalitat de ser escoltat per tots els interns. En aquest programa es va parlar del que està significat aquest projecte per als diferents països participants. En acabar el programa, es va efectuar el segon intercanvi de treballs fets pels alumnes, aquest cop van ser postals, cartes i petits regals. A més, també es va realitzar una exposició sobre els 110 anys d’història de la Model.

Spain Prison Visit 1

 

Per tal de difondre el nostre projecte i les activitats realitzades durant el segon any, es va dur a terme la jornada L’educació als centres penitenciaris, una segona opurtunitat al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Departament de Justícia). Hi va haver més de 160 assistents i tots ells es van mostrar molt satisfets. Va ser tot un èxit!

Barcelona 3
També  es van realitzar moltes activitats culturals al llarg de la setmana:
– Vam visitar els Castellers de Sants “Els borinots” participant en una sessió d’assaig.
– Vam visitar el Parc Güell, la Sagrada Família i el Palau Güell.
– Vam fer un tomb a peu pel casc antic de Barcelona.

Un cinquè meeting realment profitós per a tothom!

Una resposta »

  1. Retroenllaç: Anem de ruta turística! | Second Chance

  2. Retroenllaç: Jornada al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada | Second Chance

Deixa un comentari